ONLINEMARKETING

Jouw bedrijf succesvol promoten, daar zijn wij goed in.

Net even een andere benadering, actief en

betrokken. Simpel en effectief.

     Contact 
Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Met meer dan 10 jaar ervaring maken we optimaal gebruik van de kansen die het web voor jou biedt. Denk en doe als een startup. Geen bedreiging, maar nieuwe kansen.

The Media House is een innovatief Webdesign & Online Marketing bedrijf. Vanuit de centraal gelegen en prachtige Utrechtse Heuvelrug bedienen wij onze klanten al meer dan 10 jaar. Al onze diensten – e.g. webdesign, SEO, Online & Social Media Marketing, Consulting – helpen onze klanten hun diverse doelen te bereiken. Denken en doen als een startup. Geen bedreiging, maar kansen. Vanuit die gedachte denken wij mee met alle uitdagingen van de klant.

Passie voor innovatie is bij ons de drijfveer voor het creëren van een succesvolle strategie. Met deze filosofie bedienen wij de steeds veranderende wensen van onze klanten. Achter onze onstuitbare opmars door de digitale markt zit een zakelijk filosofie gebaseerd op wederzijds respect, verantwoordelijkheid, integriteit, kwaliteit en niet onbelangrijk plezier! Alles met als uitgangspunt een gezonde en langdurige zakelijke relatie.

  • je zoekt een creatief concept om je te onderscheiden van de concurrentie
  • Je zoekt een bureau zonder dure overhead?
  • Je zoekt een bureau dat naar jou luistert en niet naar zichzelf?
  • Jij gelooft ook in de kracht van online en offline marketing?

WEBDESIGN

Een moderne & innovatieve website laten maken? Wij doen niet anders en niets liever! Ook de ambitie om te groeien, doe met ons mee.

GOED VINDBAAR

Wil je iets goed verstoppen? Zet het dan op de 2e pagina van Google. Ben jij klaar om jouw boodschap een boost te geven?

CLOUD

Werken in de cloud betekent altijd en overal online toegang hebben tot je gegevens en programma’s. Samenwerking, innovatie en efficiënter werken zonder technisch gedoe.

ONLINE ADVERTEREN

Meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Bepaal exact je doelgroep en waar en wanneer je die wilt bereiken. Al onze oplossingen zijn gericht op een goede ROI.