Wij bouwen websites en webshops

Neem direct contact op!Projecten

Online | Webdesign & Marketing

Wij leggen de lat hoog en zorgen dat klanten je online weten te vinden. Slimme marketing gecombineerd met technische hoogstandjes en effectief design. Vanuit het mooie centraal gelegen Leersum werken wij vanuit onze winkel waar u altijd binnen kunt lopen voor advies, vragen en koffie! Ook kunt u bij ons terecht voor al uw offline diensten. 

Online | ZZP & MKB oplossingen

Wij begrijpen dat niet elk bedrijf volledige websites en/of applicaties nodig heeft. Vaak is het gebruik van een online visitekaartje voldoende. Hiervoor bouwen wij one page sites op basis van enkele lay-outs. Hierdoor slaan we een groot deel van het ontwerptraject over en kunnen we de prijs laag houden. Deze websites bouwen wij in  WordPress , een gebruikersvriendelijk crm systeem. 

Online | Toegankelijke, open source en slimme oplossingen

Wij houden van toegankelijke, open source en slimme oplossingen. Daarom hebben wij ons dan ook in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot ware WordPress specialisten! Geen uitdaging is ons te groot.
 
Waarschijnlijk heb je het al eens een keer gehoord; WordPress, dat is toch voor kleine blogs? Het tegendeel hebben wij bij The Media House ondertussen wel bewezen. Of het nou gaat om een volwaardige website, een one page site of een complete webshop, dit alles hebben wij al weten te realiseren.
 
 

In afgelopen jaren is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig CMS en is het zelfs andere populaire open source CMS’en als Drupal en Joomla voorbij gestreven. WordPress leent zich niet alleen voor realisatie van zoekmachinevriendelijke websites (SEO) maar ook voor complex maatwerk. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen: 

E

Ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress website

Volwaardige websites voor alle doeleinden inclusief training voor eindgebruiker. 

E

Ontwikkelen van WordPress plugins

Uitdagende problemen tackelen met behulp van zelf gerealiseerde WordPress plugins. 

E

Online vindbaardheid vergroten

Er is niks zo frustrerends dan een prachtige website die niet gevonden wordt. Daarom helpen wij u daar graag bij!

Wordpress

 Met het gebruiksvriendelijke WordPress is het zelf bijwerken van uw website eenvoudig en snel

Goed vindbaar

Wil je iets goed verstoppen? Zet het dan op de tweede pagina van Google. Ben jij klaar om jouw boodschap een boost te geven? No Cure, No Pay garantie.

In The Cloud

Werken in de cloud betekent altijd en overal online toegang hebben tot je gegevens en programma’s. Samenwerking, innovatie en efficiënter werken zonder technisch gedoe.

Meer leads

Meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Bepaal exact je doelgroep en waar en wanneer je die wilt bereiken. Al onze oplossingen zijn gericht op een hoge ROI. Online rendement is meetbaar.

Webdesign

Een moderne & innovatieve website laten maken? Wij doen niet anders en niets liever! Ook de ambitie om te groeien? Doe met ons mee.

Kansen

Met meer dan 10 jaar ervaring maken we optimaal gebruik van de kansen die het web voor jou biedt. Denk en doe als een startup. Het web is geen bedreiging, maar biedt nieuwe kansen.

Hosting

Domeinregistratie en beheer van uw website. Veilig, betrouwbaar en snel, met 24/7 support.

Google Partner

Wij zijn door Google gecertificeerd partner. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij je helpen met een converterende Google Adwords campagne.

Kennismaken met dé WordPress specialist?

Eens vrijblijvend een kop koffie met ons drinken en horen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!