Visitekaart drukken

Alle productenProjecten

Drukwerk | Visitekaart enkelzijdig/dubbelzijdig

Een eerste indruk maak je maar één keer. Val echt op en laat prachtige visitekaartjes drukken. Bijvoorbeeld transparante of PVC visitekaartjes.

  • Enkel- of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Diverse luxe afwerkingen
  • Morgen in huis? Next-day levering mogelijk!

Webdesign

Een moderne & innovatieve website laten maken? Wij doen niet anders en niets liever! Ook de ambitie om te groeien? Doe met ons mee.

In The Cloud

Werken in de cloud betekent altijd en overal online toegang hebben tot je gegevens en programma’s. Samenwerking, innovatie en efficiënter werken zonder technisch gedoe.

Meer leads

Meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Bepaal exact je doelgroep en waar en wanneer je die wilt bereiken. Al onze oplossingen zijn gericht op een hoge ROI. Online rendement is meetbaar.

Google Partner

Wij zijn door Google gecertificeerd partner. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij je helpen met een converterende Google Adwords campagne.

Goed vindbaar

Wil je iets goed verstoppen? Zet het dan op de tweede pagina van Google. Ben jij klaar om jouw boodschap een boost te geven? No Cure, No Pay garantie.

Kansen

Met meer dan 10 jaar ervaring maken we optimaal gebruik van de kansen die het web voor jou biedt. Denk en doe als een startup. Het web is geen bedreiging, maar biedt nieuwe kansen.

Wordpress

Met het gebruiksvriendelijke WordPress is het zelf bijwerken van uw website eenvoudig en snel

Hosting

Domeinregistratie en beheer van uw website. Veilig, betrouwbaar en snel, met 24/7 support.

Online | ZZP & MKB oplossingen

Wij begrijpen dat niet elk bedrijf volledige websites en/of applicaties nodig heeft. Vaak is het gebruik van een online visitekaartje voldoende. Hiervoor bouwen wij one page sites op basis van enkele lay-outs. Hierdoor slaan we een groot deel van het ontwerptraject over en kunnen we de prijs laag houden. Deze websites bouwen wij in  WordPress , een gebruikersvriendelijk crm systeem.

Facebook

Stel je vraag via Facebook
fb.com/themediahouse.nl

WhatsApp

Makkelijk en snel contact
06 230 44 183

Bellen

Snel contact? Bel ons!
0343 45 22 44

Mailen

Stel je vraag ia de mail
info@themediahouse.nl